Bakkerij Verhoeven

een huis opgebouwd uit tradities en familierecepten

Dé ambachtelijke bakkerij in Veghel

U wilt verse producten met aandacht en volgens traditioneel recept bereid. De geur van versgebakken brood en de rustieke korst doet u denken aan de ware bakkers ambacht. Een kunst die al eeuwenlang bestaat, ook bij Bakkerij Verhoeven.

Al meer dan 100 jaar bakken wij volgens de tradities van onze familie. Waar oudoom Verhoeven ooit in 1887 mee begon, heeft de opa, vader en nu de zoon Frank Verhoeven, met veel liefde en passie de bakkerij overgenomen.

“Als kind woonde ik boven de bakkerij, omringd door verse broden en taarten. Het sprak dus voor zich dat ik op mijn twintigste de zaak van mijn vader overnam. De gemoedelijkheid van het dorp Veghel is altijd voelbaar geweest in onze zaak, iedereen kent elkaar. Maar nu sta ik vooral achterin om onze lekkernijen te bereiden. Daar ben ik omringt door geuren van herinneringen. Mijn eigen favoriet? De appeltaart.” – Frank Verhoeven

Bakkerij Verhoeven wordt nu gerund door Frank Verhoeven en bakkerszoon uit Sint-Oedenrode, Geert van der Hagen. Ze vullen elkaar perfect aan. Waar Frank zich richt op kwaliteit en ambacht, focust Geert zich op duurzaamheid, voeding en manieren hoe gasten optimaal kunnen genieten van de verse producten in het Bakkers Café en daarbuiten.

Bakkerij Verhoeven 1887

“De ambachtelijke bakkerij, terug naar de beleving van brood.”

bakkerij_verhoeven-533x595

Uw bakker, lunchbar en voor al uw bestellingen

Bij bakkerij Verhoeven houden wij van onze familietradities, maar wel met het oog op morgen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat ook de generaties na ons, net zo van brood kunnen genieten als dat wij altijd doen en hebben gedaan.

Wij gaan voor gezonde, biologische producten. Zodat u geniet met een goed gevoel.

Deze kunt u online bestellen of u kunt langskomen voor een verse lunch in ons Bakkers Café. Wilt u vers belegde broodjes voor uw bedrijf? Geef vooral uw wensen aan, dan denken wij met u mee.

Lunchbar

Het brood wordt in ons Bakkers Café rechtstreeks uit de oven op uw bord geserveerd. Deze zijn belegd met al het lekkers uit de regio. Het is de perfecte plek om te genieten van lokale ambachtelijke producten en misschien met een gebakje na?

We zien u graag bij bakkerij Verhoeven op de Kalverstraat 7 in Veghel.